GOFRY
Czekolada do wypieków i polew E.Wedel doda smaku przygotowywanym deserom. Zainspiruj się jednym z naszych pomysłów lub znajdź Swój sposób na zastosowanie jej w kuchni.
Czekolada do wypieków i polew E.Wedel doda smaku przygotowywanym deserom. Zainspiruj się jednym z naszych pomysłów lub znajdź Swój sposób na zastosowanie jej w kuchni.
Zmieszaj suche składniki, dodaj do nich mleko, jaja, olej i zmiksuj na gładką masę. Rozgrzej gofrownicę. Nakładaj ciasto chochlą i wyrównuj powierzchnię jej wypukłą stroną. Smaż gofry ok 3 minuty. Po wyłożeniu na talerz polej rozpuszczoną czekoladą ciemną lub białą do wypieków i polew E.Wedel, przygotowaną według przepisu podanego na opakowaniu.
Dodaj bitą śmietanę, udekoruj zestawem posypek E.Wedel i delektuj się wyśmienitym smakiem Twoich ulubionych gofrów z pysznym czekoladowym akcentem.
Gofry świetnie smakują także podawane z naszymi przetworami: malinami na winie, wiśniami na winie lub pomarańczą z imbirem.
Kakao ekstra ciemne
z Ghany 80 g
Czekolada gorzka
E.Wedel 100 g
Czekolada pitna mleczna 200 g
Czekolada pitna gorzka 200 g
Czekolada biała do wypieków i polew 200g
Czekolada ciemna do wypieków i polew 200g
Pisadełka do dekoracji 50 g
Czekoladowy krem czekolada gorzka i orzechy laskowe 200 g
Czekoladowy krem czekolada biała i orzechy pistacjowe 200 g
Zestaw posypek do dekoracji 170 g
Maliny na winie 200 g
Pomarańcza z imbirem 200 g
Wiśnie na winie 200 g