NALEŚNIKI
Czekolada do wypieków i polew E.Wedel doda smaku przygotowywanym deserom. Zainspiruj się jednym z naszych pomysłów lub znajdź swój sposób na zastosowanie jej w kuchni.
Czekolada do wypieków i polew E.Wedel doda smaku przygotowywanym deserom. Zainspiruj się jednym z naszych pomysłów lub znajdź swój sposób na zastosowanie jej w kuchni.
Mąkę, sól, cukier wsyp do miski, wbij jajka, dodaj mleko, wodę i olej, dokładnie wymieszaj rózgą lub zmiksuj. Smaż na dobrze rozgrzanej patelni do naleśników z obu stron do momentu zarumienienia. Po wyjęciu na talerz posmaruj ulubionym kremem czekoladowym i przetworami lub polej rozpuszczoną czekoladą białą lub ciemną do wypieków i polew E.Wedel przygotowaną według przepisu podanego na opakowaniu. Zwiń lub złóż. Posyp ulubioną posypką E.Wedel.
Kakao ekstra ciemne
z Ghany 80 g
Czekolada gorzka
E.Wedel 100 g
Czekolada pitna mleczna 200 g
Czekolada pitna gorzka 200 g
Czekolada biała do wypieków i polew 200g
Czekolada ciemna do wypieków i polew 200g
Pisadełka do dekoracji 50 g
Czekoladowy krem czekolada gorzka i orzechy laskowe 200 g
Czekoladowy krem czekolada biała i orzechy pistacjowe 200 g
Zestaw posypek do dekoracji 170 g
Maliny na winie 200 g
Pomarańcza z imbirem 200 g
Wiśnie na winie 200 g