MUS CZEKOLADOWY Z KAJMAKIEM I POMARAŃCZĄ
Aromatyczny i intensywny w smaku mus czekoladowy zdobędzie uznanie wszystkich, nawet tych najbardziej wybrednych smakoszy czekolady.
Aromatyczny i intensywny w smaku mus czekoladowy zdobędzie uznanie wszystkich, nawet tych najbardziej wybrednych smakoszy czekolady.
Ubić śmietanę, a czekoladę ciemną lub białą E.Wedel rozpuścić w kąpieli wodnej. Dodać ubitą śmietanę do wystudzonej czekolady i dokładnie wymieszać. Przełożyć mus do rękawa cukierniczego. Do pucharków nakładać kolejno po 30g nadzienia, następnie masy krówkowej, 1 pokruszone ciastko, mus czekoladowy. Posypać ulubioną posypką E.Wedel i udekorować Amerykanką E.Wedel.
Kakao ekstra ciemne
z Ghany 80 g
Czekolada gorzka
E.Wedel 100 g
Czekolada pitna mleczna 200 g
Czekolada pitna gorzka 200 g
Czekolada biała do wypieków i polew 200g
Czekolada ciemna do wypieków i polew 200g
Pisadełka do dekoracji 50 g
Czekoladowy krem czekolada gorzka i orzechy laskowe 200 g
Czekoladowy krem czekolada biała i orzechy pistacjowe 200 g
Zestaw posypek do dekoracji 170 g
Maliny na winie 200 g
Pomarańcza z imbirem 200 g
Wiśnie na winie 200 g