POLEWA Z CIEMNEJ CZEKOLADY
Pyszna, aksamitna polewa to marzenie każdego miłośnika domowych wypieków.
Pyszna, aksamitna polewa to marzenie każdego miłośnika domowych wypieków.
W małym rondelku rozpuścić masło podgrzewając na najmniejszej mocy palnika. Zdjąć z palnika i dodać czekoladę. Mieszać do jej całkowitego rozpuszczenia i połączenia z masłem. Polewa jest gotowa do użycia.
Kakao ekstra ciemne
z Ghany 80 g
Czekolada gorzka
E.Wedel 100 g
Czekolada pitna mleczna 200 g
Czekolada pitna gorzka 200 g
Czekolada biała do wypieków i polew 200g
Czekolada ciemna do wypieków i polew 200g
Pisadełka do dekoracji 50 g
Czekoladowy krem czekolada gorzka i orzechy laskowe 200 g
Czekoladowy krem czekolada biała i orzechy pistacjowe 200 g
Zestaw posypek do dekoracji 170 g
Maliny na winie 200 g
Pomarańcza z imbirem 200 g
Wiśnie na winie 200 g