Przepisy Maestro

Wróć


CZEKOLADA ROZTOPIONA W MLEKU/ GOFRY

 Aksamitna i gęsta czekolada roztopiona w mleku doda smaku przygotowywanym deserom. Zainspiruj się jednym z naszych pomysłów lub znajdź Swój sposób na zastosowanie jej w kuchni.

  • Czas wykonania:
    1 min
  • Poziom trudności:
  • Ilość porcji:
    dowolna

SKŁADNIKI:

  • Aksamitna i gęsta czekolada roztopiona w mleku 330 ml
  • Ulubione gofry
  • Ulubione dodatki (np.: bita śmietana, owoce sezonowe)

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Gofry przygotuj wg sprawdzonego przepisu, polej je Aksamitną i gęstą czekoladą roztopioną w mleku. Pamiętaj by przed otwarciem wstrząsnąć opakowanie. Schłodzony napój ma gęstą konsystencję. Po przelaniu do kubka, napój można podgrzać w mikrofali, smakuje doskonale a konstystencja zmienia się na bardziej płynną.

Dodaj bitą śmietanę i/lub owoce sezonowe i delektuj się wyśmienitym smakiem Twoich ulubionych gofrów z intensywnie czekoladowym akcentem.

 

Wydukuj
Serwis internetowy www.wedelpijalnie.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności.
X