Przepisy Maestro

Wróć


MUS CZEKOLADOWY Z TRUSKAWKAMI

Truskawki z musem czekoladowym smakują doskonale zwłaszcza w lecie, kiedy owoce są najsmaczniejsze.

  • Czas wykonania:
    15 min
  • Poziom trudności:
  • Ilość porcji:
    4

SKŁADNIKI:

  • mus z czekoladą E.Wedel 160 g (1 opakowanie)
  • mleko 3,2% 200 ml
  • truskawki lub inne owoce sezonowe (wg uznania)
  • biszkopty (opcjonalnie)

 

 

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Mus z czekoladą E.Wedel przygotować wg przepisu podanego na opakowaniu. Truskawki lub inne owoce sezonowe pokroić w kawałki. Część truskawek można utrzeć lub rozgnieść widelcem. Biszkopty pokruszyć umieścić w pucharku, polać sosem z truskawek. Dodać truskawki w kawałkach i mus z czekoladą. Można udekorować startą czekoladą E.Wedel

Smacznego.

Wydukuj
Serwis internetowy www.wedelpijalnie.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności.
X