Przepisy Maestro

Wróć


CZEKOLADA ROZTOPIONA W MLEKU/ NALEŚNIKI

Aksamitna i gęsta czekolada roztopiona w mleku doda smaku przygotowywanym deserom. Zainspiruj się jednym z naszych pomysłów lub znajdź Swój sposób na zastosowanie jej w kuchni.

  • Czas wykonania:
    1 min
  • Poziom trudności:
  • Ilość porcji:
    dowolna

SKŁADNIKI:

  • Aksamitna i gęsta czekolada roztopiona w mleku 330 ml
  • Ulubione naleśniki

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Przygotuj naleśniki wg Twojego ulubionego przepisu. Polej je Aksamitną i gęstą czekoladą roztopioną w mleku. Pamiętaj by wstrząsnąć opakowanie przed użyciem. Schłodzony napój ma gęstą konsystencję. Po przelaniu do kubka i podgrzaniu w mikrofali jego konsystencja staje się bardziej płynna. Znajdź swój ulubiony sposób na smakowanie tego pysznego, aromatycznego napoju.

Wydukuj
Serwis internetowy www.wedelpijalnie.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności.
X